i can norway - distribution of hi-fi, stage electronics and wind instruments
Om oss


i can norway har basert sin virksomhet innen distribusjon av hi-fi, profesjonelle lydprodukter og blåse-instrumenter, og tilleggsutstyr til dette, med fokus på at kundenes behov kommer først. Hele vår bedrift er fokusert på å møte disse behovene. Som et resultat av dette kommer en høy andel av vårt salg fra tidligere kunder og personer som har blitt anbefalt å bruke vår bedrift.


Med mer enn 35års erfaring innen hi-fi, profesjonell lyd og musikkinstrumenter, håper vi å kunne gi deg de beste produktene og  den beste servicen i denne bransjen.

Etiske, arbeids- og miljømessige forhold innen handel og produksjon er viktige for oss, og vi tilstreber derfor å ha alle våre leverandører i nærhet til oss, med minst mulige forbindelser til land og produsenter der slike hensyn ikke ivaretas. Våre samarbeidspartnere i  Europa og USA tilfredsstiller alle disse kravene, og tilhører det absolutte toppnivået innenfor sine produktfelt, og med to amerikanske unntak;  Phil-Tone fra Salem, Oregon, og Rovner Products fra Baltimore, Maryland, er ingen lenger unna oss enn Frankrike!
Vi er svært stolte av kun å jobbe med dedikerte, spesialiserte produsenter og leverandører, som gjennom årtier har hatt hjerte og sjel i nettopp det de holder på med og kan!Website Builder drives av  Vistaprint