i can norway - distribution of hi-fi, stage electronics and wind instruments


Takk for din interesse!

Vi håper du kan finne det du leter etter!

i can norway leverer høykvalitets produkter innen hi-fi, profesjonelle lydprodukter og blåse-instrumenter, og tilleggsutstyr til dette, og setter fokus på kundetilfredshet- vi vil gjøre hva vi kan for å møte
dine forhåpninger!

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter, og vi er sikker på at du vil bli fornøyd med vårt samarbeid. Hvis du har noen spørsmål eller kommentarer, må du gjerne ta kontakt med oss!                               

Nedenfor finner du linker til alle våre leverandører!


Våre samarbeidspartnere:
Synthesis (www.synthesis.co.it)

Kjent for sine håndbygde rør-elektronikk produkter, samt høyttalere. Synthesis lager produkter innen lett til tyngre hi-end og kjennetegnes bl.a. av at alt er 100% italiensk fra første til siste skrue! 
Produksjon, lager og deler i Morrovalle, Italia.Optogate scene-elektronikk (www.optogate.com)

Grunnlagt i 1999 og oppfinneren av bl.a. "Optogate", en optisk kontrollert mikrofon-bryter, idag standard hos alle de store artistene og lydfirmaene rundt om i verden. 
Produksjon, lager og deler i Hamburg, Tyskland.Oktava mikrofoner (www.oktava-online.com)

Grunnlagt i Moskva, Russland, i 1927 og en av verdens eldste og mest kjente produsenter av profesjonelle mikrofoner. Produksjon i Tula, Russland, lager og deler i München, Tyskland.Bauhaus-Walstein Saxophones (www.bauhausdistribution.com)

Bauhaus-Walstein startet i England i 2007 og fikk raskt en svært fornøyd brukerskare. Idag er Bauhaus-Walstein markedets raskest voksende saksofon-produsent, og konkurrerer (med fantastiske tester) glatt mot merker som P. Mauriat, Yanagisawa, Yamaha og Selmer Paris til en brøkdel av prisen!
Produksjon i Kina og Taiwan, lager og deler i Portsmouth, England.Phil-Tone Custom handbuilt mouthpieces (www.phil-tone.com)

Siden 2005 har Philip Engleman bygget og modifisert munnstykker for saxofon, og hans Custom Meyer, Otto Link og egne modeller munnstykker hører med blant det absolutt ypperste som finnes! Hans Custom Meyer til alt-sax regnes i dag som et av de beste som finnes uansett pris! 
Produksjon, lager og deler i Salem, Oregon, USA.Alexander Reeds fliser til treblås (www.superial.com)

Den amerikanske saxofonisten Tom Alexander's eget merke innen fliser til saxofon og klarinett. Grunnlagt i 1990, idag regnet som kanskje verdens beste og mest brukte merke innenfor det profesjonelle markedet, med ekstrem kvalitet! 
Produksjon og lager i Marseilles, Frankrike.
Marca Reeds fliser til treblås (www.marcareeds.com)

I mer enn 60år og 5 generasjoner har Marca produsert håndlagede fliser til treblåsinstrumenter, og er spesielt kjent for sine Superieure sopransax fliser, som av flere sopranspesialister regnes som noe av det beste i verden.
Produksjon og lager i Ollioules, Frankrike.
Rigotti fliser og utstyr til treblås (www.rigotti-reeds.com)

De verdensberømte treblåsflisene fra franske Rigotti distribueres nå av oss! Spesielt serien "Rigotti Gold" er i en egen klasse, mener mange, disse flisene kommer fra Saint Tropez, og er laget av råmateriale som har ligget i opptil 4år før produksjon! Finnes i tre varianter innen hver styrkegrad! Produksjon, lager og deler i Cogolin, Frankrike.Hahn Reeds (www.hahnreeds.com)

En tysk produsent innen syntetiske fliser til treblås. Startet opp i 1990 og er idag en av de største og beste på markedet innen dette segmentet. Flisene er produsert i hul-fiberglass, som ligner bambus både i oppbygning og spilleopplevelse; de suger til og med vann! Hahn flisene kan vare ca 8-10 ganger så lenge som bambus, er like gode hele levetiden, og kan være et fint alternativ både til de som har stort forbruk av fliser og de som finner "sin klang" på synthet-flis! 
Produksjon og lager i Stuttgart, Tyskland og Buenos Aires, Argentina.Rovner Ligatures (www.rovnerproducts.com)

Verdens største og mest populære produsent av ligaturer til treblås-instrumenter i mer enn 35år! 
Produksjon, lager og deler i Baltimore, Maryland, USA.Saxxas Winslow-type ligaturer (www.saxxas.eu)

En ungarsk nykommer, som produserer de populære amerikanske 60- og 70-talls håndlagde Winslow ligaturene, og deler til disse! Noe av det absolutt ypperste som finnes av saxofon-ligaturer! 
Produksjon i Budapest, Ungarn, lager og deler i Berlin, Tyskland.
Vi sees igjen! Vi oppdaterer jevnlig vår webside - så kom tilbake ved en senere anledning og finn spennende nyheter!
Website Builder drives av  Vistaprint